menu close menu

Diensten

Fabzz werkt persoonlijk, professioneel en is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van nagels. Fabzz Nagelsalon is er voor iedereen. In een prettige, no nonsens ambiance word je goed geholpen. Dunja blijft op de hoogte van de laatste trends in de nagelbranche door regelmatig cursussen en wedstrijdtrainingen te volgen, beurzen te bezoeken en vakbladen te lezen. Fabzz werkt enkel met kwaliteitsproducten van CND.   

Acrylnagels

Acrylnagels zijn kunstnagels en worden opgebouwd uit een vloeistof en een poeder. Met een penseel wordt dit op uw nagel aangebracht. Wanneer de acryl is uitgehard, worden de nagels met een persoonlijke vijl in model gebracht. Denk hierbij aan rond,vierkant of ovaal. Samen bepalen we wat een gewenste lengte is voor uw nagels. Beschouw uw nagels als een kostbaar bezit. Vermijd veelvuldig contact met water of schoonmaakmiddelen. Gebruik handschoenen bij klusjes als tuinieren en de afwas doen. Oefen geen kracht uit op de uiteinden van uw nagels. Gebruik uw nagels niet als werktuigen, wees bijvoorbeeld voorzichtig bij het openen van blikjes. Dat is een beruchte manier waarop nagels kunnen beschadigen.

Shellac

Shellac is een nagellak die je draagt als een gel, maar aanbrengt als nagellak. Met deze nieuwe behandeling heb je 2 weken lang mooie glimmende nagels waar je alles mee kan doen wat je voorheen ook deed. Als eerste wordt de nagelplaat gereinigd met nailcleaner, dit is om je nagelplaat te ontvetten. Daarna wordt er een bonding primer aangebracht, dit zorgt voor een goede hechting van de shellac. Om de nagel te beschermen tegen verkleuring wordt er een base coat aangebracht. Nu kan de eerste laag kleur worden aangebracht. Deze moet 2 minuten uitharden in de UV lamp. De 2e laag kleur gaat ook weer onder de UV lamp. Hierna komt er een topcoat over de kleur heen. Deze moet ook weer 2 minuten uitharden onder de UV lamp. Daarna kan de plaklaag verwijderd worden en kunt u genieten van tenminste 2 weken schitterende gelakte nagels. Deze behandeling is zowel op kunstnagels als op je eigen nagels te dragen. Ook is het mogelijk om je teennagels met deze geweldige lak te verzorgen. Hier blijft het wel 4 tot 5 weken mooi op zitten.

Manicure behandeling

Bij een manicure behandeling worden de handen geweekt in een manicurebowl met een verzorgende soak. Daarna zullen de nagelriemen verzorgd worden en de nagels in model worden gevijld. Een heerlijke scrubbehandeling zorgt ervoor dat alle dode huidcellen worden verwijderd. De handen zullen worden gemasseerd en de nagelriemen worden verzorgd met een nagelriemolie. De nagels worden mooi gelakt met een blanke lak, als u dit niet wilt is het mogelijk dat ik uw nagels polijst zodat ze natuurlijk gaan glanzen. Deze behandeling is prima uit te breiden met een paraffine behandeling.

Paraffine behandeling

Een paraffine behandeling is een verzorgende en ontspannen behandeling voor uw handen of voeten. Het resultaat is direct zicht en voelbaar. Uw handen of voeten worden eerst gescrubd en daarna gemasseerd met een voedend masker. Daarna worden uw handen of voeten ondergedompeld in een paraffinebad. De paraffine stolt direct waarna uw handen of voeten in plastic worden gewikkeld, hier overheen komt een isolerende warmtehandschoen. Door de warme paraffine gaan uw poriën helemaal open staan en kan het voedend masker zijn werk doen. Als laatste wordt de paraffine als het ware er af gerold en worden de laatste restjes paraffine verwijderd en worden de nagelriemen nog verwend met een lekkere olie. Na deze behandeling zijn uw handen of voeten en nagelriemen gehydrateerd en gevoed. Deze behandeling is voor iedereen een extra verwennerij en voor mensen met reuma of extreem droge handen (winterhanden) heeft deze behandeling een verzachtende werking.

Brisa gel en Brisa Lite

Brisa Gel is een hypoallergene gel, geur vrij en acryllaat vrij. Deze gel is zeer dun aan te brengen waardoor je een natuurlijk effect van de nagel krijgt. Brisa Lite is er zowel in een smooting( strijklaagje ) als in sculpting gel. Brisa lite gel is een afweekbare gel waardoor er niet gevijld wordt op de natuurlijke nagel. Ideaal voor nagels die net dat beetje extra versteviging nodig hebben..